Inläggen i denna blogg är medvetet provokativa, informativa och ibland också underhållande. Tankeväckande råsopar och en nagel i ögat. Partipolitiskt obunden.
Min personliga säkerhetsventil för att undgå att bli galen av världens dumheter. Kommentera gärna men håll Dig inom lagens och anständighetens råmärken!

tisdag 6 maj 2014

Öppet brev till SR's Maria Persson Löfgren!

Maria, jag har gett upp; din rapportering blir inte bättre. Det fina är dock att för varje nyhetsreportage som du gör, så går det upp för fler och fler hur Svensk Public Service (SPS) har förvandlats från opartisk nyhetsförmedlare i allmänhetens tjänst till en utstuderad propaganda maskin. Detta är mycket sorgligt, för att inte säga extremt oroväckande.

Vad tyckte du förresten om mitt blogginlägg om CIA i Ukraina? Okej, jag vet att jag var ett par veckor för tidig, men nu är det i alla fall bekräftat i övrig media, inklusive självaste Svenska Dagbladet. Däremot självfallet inte i SPS där det istället hamnade på den långa listan över vad man medvetet väljer att mörklägga.

Maria, jag har en hel lista med exempel på reportage från CNN, SvD, DN etc., ja, till och med självaste FOX och RT, som SPS har valt att mörklägga eftersom det inte passar in i propaganda strategin. Men fortsätt så, det finns inget som övertygar lika bra som skev desinformation.

Jo, angående aggressiv expansionspolitik Maria; jämför en karta över den forna Sovjet statens europeiska gräns med dagens Ryssland. Man behöver inte vara Einstein för att inse vem som egentligen är skyldig till kriminell expansion. EU, USA och NATO skulle samtliga behöva åtalas i Haag, men det går ju förstås inte, de har ju immunitet. Med andra ord så ingår också Haag i vår västliga globala dominans strategi.

Men inget av detta är min personliga bevekelsegrund. Nej, jag kan leva med allt detta, jag kan också leva med ett hundratal svenska neo-nazister på sveriges gator även om jag tycker att det är förskräckligt MEN jag accepterar inte en enda ukrainsk neo-nazist. Jag har forskat i över 30 år för att försöka förstå det helt ofattbara; FÖRINTELSEN, och efter Polen är Ukraina det land som är mest förknippat därmed. Oräkneliga offer, ja, hela Ukraina är fullkomligen gödslat med oskyldiga människors blod.

Att acceptera en enda neo-nazist i Ukraina är en skymf mot alla dessa offer, och varje person som är beredd att samarbeta med dylika element, oavsett syfte, bär lika stor skuld. Detta inbegriper USA, EU, Sveriges Regering, Carl Bildt, med flera MEN

det inbegriper också dig, tänk på det Maria, du har ett ansvar!

Förresten, hur kan det komma sig att vi i väst tror att vi ska kunna uppnå varaktig fred när vi inte är beredda att ödmjukt lyssna till och försöka förstå andras högst relevanta argument? När vi i blindo förutsätter att våra egna doktriner är de enda rätta? När vi redan väljer att glömma historien och därmed tappar alla förutsättningar att förstå samtiden? När vi i arrogans har tappat all kontakt med verkligheten? När vi är beredda att åsidosätta etik och moral för politiska fördelar?

Det är sant, vi kan inte vara säkra på Putins egentliga avsikter. Vad vi däremot kan vara säkra på, är att när du Maria, tillsammans med Obama, Bildt och övriga krigshetsare har fått ert krig så tänker jag inte vara med. Då har jag för länge sedan löst en enkel biljett härifrån och förhoppningsvis har många andra gjort detsamma.

Medkänsla Socialism Rättvisa

Promotion: Politometern Intressant

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för vad du skriver! Vi lever i samma censur som under andra världskriget och det är sorgligt att se att våra skattepengar finansierar en sådan propaganda!

Skulle jag kalla hennes verksamhet för journalistik så vore detta en grov lögn!

Vi lever i en mörk tid för den fria pressen!

Mvh/ Ledsen