Inläggen i denna blogg är medvetet provokativa, informativa och ibland också underhållande. Tankeväckande råsopar och en nagel i ögat. Partipolitiskt obunden.
Min personliga säkerhetsventil för att undgå att bli galen av världens dumheter. Kommentera gärna men håll Dig inom lagens och anständighetens råmärken!

lördag 17 oktober 2009

Leve den Moderata Allians Diktaturen!

Precis efter mina artiklar ”Reglera Media, 090927” och ”Media och det alliansvänliga kapitalet, 091007” kommer så det slutliga förslaget till dödsstöten mot mångfald, balans och åsiktsfrihet inom media och den politiska debatten.

För de moderata riksdagsledamöterna Jan R Andersson och Peder Wachtmeister räcker det inte med ett 100% alliansvänligt kapitalistiskt ägande av tidningar, tv & radio vid sidan om public service företagen SVT och SR. Nej, nu kritiserar man just dessa, de sista bastionerna för mångfald, balans och opartiskhet för just partiskhet och vänstervridenhet. Lösningen på detta tycker man är att granska, styra och censurera vad som sänds i public service företagen och vad vanliga människor ska få kännedom om.

Du säger kanske att det bara är två representanter som inte har partiet bakom sig? Jag vill påstå att det är två representanter för ett ytterst arrogant parti där resten av kamraterna har slugheten att tala tyst om exakt samma saker för att istället kunna införa förändringarna långsamt och försiktigt utan att medborgarna reagerar tills kapitalets och klassamhällets diktatur har införts. Det är det Fredriks politik går ut på.

Det förtjänar att upprepas; Ett enpartisystem inom media kommer på sikt att leda till detsamma i det politiska systemet, d.v.s diktatur och i det här fallet inte proletariatets utan kapitalets diktatur. Kräver man demokrati och åsiktsfrihet så måste man istället slåss för en balanserad ägarstruktur inom det icke publika media alternativt demokratifrämjande regleringar, allt annat är struntprat, desinformation och pseudoliberalism!

Om vi till detta även lägger FRA och IPRED som är ytterligt inskränkande, integritetskränkande och frihetsberövande lagar så har vi här i alliansregeringen det största hotet mot svensk frihet och demokrati som någonsin skådats i modern tid. Leve den Moderata Allians Diktaturen!

(Veckans video nere i vänsterkolumnen: The Ventures - Hawaii Five-0 Theme, nostalgi eller hur?)

Medkänsla Socialism Rättvisa

1 kommentar:

Anonym sa...

ja det är rätt konstigt att man SJÄLVKLART ska höra om den där ena eller 2 personer som "klarat sig" och fått ett jobb, eller det vil oftas såga en praktikplats ulönnat eller til socialens låga norm... men inte om dom andra 50000 pers som inte kan jobba, men tvingas söka även dom inte kan få och ta ett jobb, och samtidigt få en bra och säker grund att stå på ekonomisk... anställningsvilkoren är ju bara blivit sämre och sämre igennom moderaternas regeringsperiod... timme anställning och ½ tids jobb är moderaternas lösning på allt??? tala om onödig stress??? och lägra lön, håll på att glömma det... men självklart inte för politikarna själva.. fy skämms bara om tanken om att försämra för dom själva ()moderaterna)

mvh chris