Inläggen i denna blogg är medvetet provokativa, informativa och ibland också underhållande. Tankeväckande råsopar och en nagel i ögat. Partipolitiskt obunden.
Min personliga säkerhetsventil för att undgå att bli galen av världens dumheter. Kommentera gärna men håll Dig inom lagens och anständighetens råmärken!

fredag 25 juli 2014

Calles och Baracks kompisar!

Okej, jag vet att du antagligen redan har sett detta men videon är så himla rolig att jag bara måste lägga upp den. Så här går det alltså till när Baracks och Calles kompisar debatterar i Kievjuntans nazistiska parlament. Det är ju jättebra att skicka en massa pengar till dessa herrar och naturligtvis alldeles självklart att de ska vara med i EU och fullt förståeligt någonting som samtliga politiker och västmedia stöttar.


Nazipropaganda maskinen SR's Sten Sjöström, som förvisso är bättre än Maria Persson Löfgren, tror jag beskrev det som en smärre regeringskris utan att naturligtvis nämna ett ord om vad som utspelar sig i denna video. Däremot väljer man att publicera en historia om hur Hans de Borst anklagar Putin för MH17 trots att t.o.m USA har medgivit att Ryssland inte var inblandat. Man mörkade nyheten om Greystone, man mörkade Tymosjenkos dödshot, man mörkade den allmänt respekterade och världsberömde journalisten Robert Perrys bevis för att USA ljuger, etc. etc; man driver kort sagt en ryssofobisk agenda där man snedvrider och vinklar allt till Rysslands nackdel.

Min egen agenda är INTE att jag direkt gillar Ryssland utan snarare att jag inte gillar nazister. Framförallt gillar jag inte Ukrainska nazister med landets mörka historia av nazism, nationalism och folkmord. Dessutom gillar jag inte folk som gillar nazister och denna min inställning är absolut, total och ej kompromissbar. Sist men inte minst så gillar jag inte heller att bli ljugen inför. Public Service är i denna fråga ett satans instrument som kapitalt misslyckas med sitt Public Service uppdrag. Finns det någon vettig människa som verkligen vill betala för detta längre? SR's trovärdighetsfaktor har gått ned sedan mitt förra inlägg från 4/10 till 3/10!

P.S. Ett stort grattis till Athena Farrokhzad för ett alldeles underbart Sommarprogram 2014-07-21; ditt mod är beundransvärt!

Medkänsla Socialism Rättvisa

Promotion: Politometern Intressant

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hey there, great website. Keep going the good work.

Anonym sa...

Hey there owner of gibsonlover.blogspot.com. Great site. I think you should be little more strict with the comments.