Inläggen i denna blogg är medvetet provokativa, informativa och ibland också underhållande. Tankeväckande råsopar och en nagel i ögat. Partipolitiskt obunden.
Min personliga säkerhetsventil för att undgå att bli galen av världens dumheter. Kommentera gärna men håll Dig inom lagens och anständighetens råmärken!

onsdag 23 juli 2014

Satans mördare!

MH17 vid gaten strax före avfärd!
Så lånar jag då Olof Palmes berömda uttryck om Francodiktaturen, från den socialdemokratiska partikongressen 28 september 1975, när jag beskriver nazisterna i Kiev och SAMTLIGA som sympatiserar med dem. Egentligen hade jag tänkt använda rubriken "Ha ha, jag vet mer än Bildt!", men eftersom detta faktum inte längre vållar några som helst invändningar från någon längre, så väljer jag ett lite mer kraftfullt uttryck.

Jag tänker inte trötta dig som möjligen läser detta med för långa utläggningar, utan istället försöka sammanställa en lista med lite kärnfulla fakta och synpunkter vad gäller kraschen av Boeing 777 flight MH17. Har du nu tagit dig hit, så har du ändå antagligen försökt följa med i händelseutvecklingen och är därmed insatt i det mest elementära.

Låt mig börja med att uttrycka mitt djupaste deltagande till de drabbade i denna fruktansvärda tragedi. Därmed över till listan:

Carl Bildt: Sannolikt världshistoriens mest inkompetente utrikesminister med rating NOLL (0/10) i trovärdighet. Går i USA's ledband som en lallande fåne och uttalar tvärsäkra fakta utan något som helst underlag tre sekunder efter en händelse. Patetiskt!

USA: Sitter på andra sidan jordklotet men tror sig ändå veta bättre än någon annan vad som hänt. Hänvisar till fakta utan att redovisa någonting alls men kräver ändå att alla ska tro dem, trots att man alltid har ljugit genom historien. Känd förbrytar regim som inte drar sig för mord på kvinnor, barn och gamla för att uppnå och bibehålla global dominans. Extremt lång historik av krigsförbrytelser med politiska företrädare som för närvarande ondgör sig över Palestinas illdåd och tycker synd om Israel samtidigt som slakten i Gaza fortsätter. Hur många mördade är vi uppe i nu? Trovärdighetsfaktor NOLL (0/10)!

EU: Skamlig underhuggare i USA's tjänst. Likt företaget som saknar förmåga att växa organiskt, försöker man med alla medel växa genom förvärv. Tillsammans med USA traditionellt fientligt inställt till Ryssland och försöker expandera österut på deras bekostnad. Trovärdighet 2/10, betyget vägs enbart upp av EU's sunda inställning i vargfrågan!

FOI: Totalförsvarets forskningsinstitut, hyrs ibland in av Public Service som experter för att uttala sig. Myndighet med lång historik av konservatism och därmed i total avsaknad av objektivitet. Tro inte på något som dessa herrar säger, de ser enögt på allt. Tro för övrigt inte på någon s.k expert anlitad av Public Service eftersom de är noggrannt utvalda utifrån deras ryssofobiska åsikter. Trovärdighet 2/10!

Nato: Lydigt verktyg, samvetsbefriad skarprättare, Darth Vader i "The Anglo American Empire's" tjänst, skjuter först - frågar sen, tvekar inte att bomba allt som rör sig!

SR Sveriges Radio: Propaganda kanal i makthavarnas tjänst som verkar under täckmanteln Public Service. Undviker att ljuga flagrant men undanhåller vissa nyheter, framhäver andra nyheter samt vinklar det mesta enligt egen antirysk agenda. Lite bättre balans i rapporteringen sedan Sten Sjöström tog över men fortfarande lång väg kvar till att ge licensbetalarna valuta för pengarna. Trovärdighet innan Ukraina konflikten 8/10, nu 4/10. Betyget höjs ett par snäpp tack vare program som Konflikt och Filosofiska Rummet medan ryssofobiska P1 Morgon och Studio Ett drar ned betyget. Tillämpar aktivt censurering av kommentarsfunktionen vilket inte ens RT gör!

Maria Persson Löfgren: Rysshatande korrespondent för SR som konsekvent vinklar all rapportering. Stationerad i Moskva där hon ägnar tiden åt att vantrivas och gömma sig för arga grannar. Trovärdighet 1/10!

SVT: Ytterligare en ryssofobisk propaganda kanal i maktens tjänst. Avstår från att kommentera ytterligare enär jag undviker att se på eländet under sommarhalvåret!

Utbrytarna i Östra Ukraina: Kallas i Ryssland för självförsvarstrupper eller frihetskämpar, i väst för separatister eller rebeller medan centralmakten i Kiev kort och gott kallar dem för terrorister. Vill inte ha med nazisterna i Kiev att göra utan vill vara ifred och bestämma själva. Påstås ha skjutit ned ett Boeing plan med ett vapensystem som man inte har och som Kiev bara ett par dagar innan händelsen erkände att de inte heller har. Kan förvisso ändå vara skyldiga till detta monstruösa brott trots att ingenting i nuläget talar för det. I sådant fall är det fråga om ett fruktansvärt fatalt misstag eftersom man inte har någonting att tjäna på en sådan handling! Trovärdighet 6/10!

Nazisterna i Kiev: Ska kallas vid sitt rätta namn oavsett vad man i övriga media väljer att kalla dessa fascister. Följer bevisligen Boeing planet med ett fullt air-to-air bestyckat SU-25 stridsplan. Har bevisligen flera BUK-missil system i området samt kompetens att använda dessa. Presenterade av misstag anklagelser mot Ryssland redan innan Boeing planet blev nedskjutet. Hur kunde man veta det innan det ens hade ägt rum? Har ALLT att vinna på en sådan handling för att erhålla en enad världs stöd mot sin motståndare! Trovärdighet MINUS 10 på en tiogradig skala!

Haveriplatsen: Ligger otillgängligt i stridszonen. Utbrytarna väntar otåligt på att observatörerna ska komma till platsen men de sitter kvar i Kiev eftersom juntan inte vill ha ett eld upphör och därmed inte kan garantera deras säkerhet. Utbrytarna blir naturligtvis per omgående orättmätigt anklagade för att förhala utredningen!

De omkomna: Blir respektfullt behandlade och placerade i en frysvagn för att undvika förruttnelse eftersom den internationella hjälpen dröjer. Utbrytarna blir orättmätigt också här anklagade för att kontaminera platsen men vad ska de göra när kropparna ruttnar och hjälpen aldrig kommer? Blir också beskyllda för bristande respekt när man håller upp en nallebjörn, men ser man hela videon så sker det i samband med bön för offren i kombination med en önskan om att de verkliga förbrytarna ska ställas till svars!

Luhansk: Ovanligt våldsdrabbad region där Kievjuntan passade på att döda civila samt bomba daghem, skolor och sjukhus medans all uppmärksamhet var/är riktad på Boeing katastrofen!

Robert Perry: Har bl.a arbetat för Associated Press, Newsweek och Bloomberg News, driver nu Consortium for Independent Journalism och var en av de drivande reportrarna vid avslöjandet om Iran-Contras skandalen. Perry skriver nu bl.a "...U.S. intelligence agencies do have detailed satellite images of the likely missile battery that launched the fateful missile, but the battery appears to have been under the control of Ukrainian government troops...". Läs hela artikeln HÄR!

Ryssland: Uppvisar stort tålamod, uppträder betydligt mer korrekt och avvaktande samt har presenterat sina verkliga bevis för att Kiev ligger bakom nedskjutningen. Se Ryska Försvarsdepartementets presskonferens 2014-07-21 HÄR, på ryska med engelsk muntlig översättning c.a 30 min. Trovärdighetsfaktor 8/10!

Obama: Har blivit gråhårig på kuppen i Ukraina. Försöker med näbbar och klor försvara sitt sönderfallande imperium. Stöder Saudiarabien som stöder ISIS men som USA inte stöder, men som stöder oppositionen mot ASSAD tillsammans med ISIS som motarbetas av Iran och USA fast USA inte stöder Iran, men som stöder Israel som motarbetas av alla araber varav en del stöds av USA och andra inte. Ja jäklar i min lilla låda, trovärdighet 2/10!

Putin: Det finns många saker som jag inte gillar i Ryssland men kanske är denne Putin den klokaste i denna häxbrygd? Nationalism är en katastrof, och det finns mycket av den varan, inte bara i Ukraina utan också i Ryssland. Därför ger jag Sten Sjöström rätt i analysen, att Putin trots sin inhemska popularitet kan få det svårt med de ultra nationalistiska elementen om han agerar för menlöst. Putin måste agera kraftfullt för att tillfredsställa dessa grupperingar precis som han måste agera kraftfullt för att tillfredsställa den ryskortodoxa kyrkan. Därur härstammar t.ex lagförslagen mot HBTQ och svordomar. Med andra ord; allt är inte Putins fel enär han är en produkt av det ryska samhället och intimt förknippad med det ryska folket. Trovärdighet 8/10!

Jag håller dock med SR's Sten Sjöström, som för övrigt inte verkar vantrivas fullt lika mycket i Moskva som Maria Persson Löfgren, i hans ANALYS om att vi antagligen aldrig kommer att få reda på en sanning som alla parter kan acceptera fullt ut. Leds utredningen av Ryssland så kommer den snabbt att få kritik för bristande trovärdighet från väst, leds den av väst så kommer kritiken på samma sätt att bli hård från Ryssland och sker utredningen med lika inflytande från alla parter så kommer den att få kritik som en politisk lösning någorlunda acceptabel för alla men därmed heller inte den absoluta sanningen.

Slutligen ska kanske den skarpaste kritiken riktas mot flygbolagen samt de som verkar för att ta fram riktlinjerna för säker flygfart. Är det så här oansvarigt de jobbar när vanliga resenärer lägger sina liv i deras händer? Tydligen har Malaysia Airlines nu lagt om rutten och flyger över Syrien istället som också har liknande missilsystem. Jag menar hallå, ska jag som resenär behöva kräva en exakt flygväg innan jag bokar min biljett?

Ja, så ser läget ut för närvarande på den Ukrainska fronten. Eländet fortsätter, ingen stormakt vill gå till direkta krigshandlingar utan agerar indirekt precis som jag tidigare förutspått. USA skickar in vapen, legosoldater och pengar och Ryssland gör säkert detsamma på sin kant, medan vanligt folk får betala priset, och ALLT är USA's och EU's fel eftersom de inte hade något där att göra i första läget. Kanske till och med en humanist som jag får nog till slut och enbart önskar att någon ska gå in aktivt och sätta stopp för mördandet?

P.S. Ska nu ägna mig åt lite lustig läsning enär jag just har hittat den mest intelligensbefriade nazist propagandan genom tiderna i moderata Norrköpings tidningar. Stackars östgötar som måste dras med en dagstidning som verkar ha hämtat sin politiska redaktör Michajlov från närliggande Kolmården!

Medkänsla Socialism Rättvisa

Promotion: Politometern Intressant

Inga kommentarer: