Inläggen i denna blogg är medvetet provokativa, informativa och ibland också underhållande. Tankeväckande råsopar och en nagel i ögat. Partipolitiskt obunden.
Min personliga säkerhetsventil för att undgå att bli galen av världens dumheter. Kommentera gärna men håll Dig inom lagens och anständighetens råmärken!

söndag 15 mars 2009

Alliansens prostitutionspolitik!

Surfade omkring på nätet och kunde till min förskräckelse se att nätprostitutionen i Sverige har ökat markant. Vem som helst kan titta på bilder och i lugn och ro välja ut en lämplig kandidat att köpa sex av. Det finns helt plötsligt hur många som helst att välja bland, titta efter själv. Gör en google-sökning på ”Escort Stockholm”, gå in på lämplig hemsida och gör ditt val. Vad beror då detta på?

En anledning är naturligtvis att det i Sverige numera är straffbart att köpa sex, men inte att sälja. För att komma tillrätta med problematiken måste det självklart vara förbjudet att både sälja och köpa sexuella tjänster.

Sedan har vi ju som alltid problemet med det patriarkaliska samhället där kvinnan är ett objekt, fritt att utnyttjas av vem det vara må. Vänsterrörelsen bedriver här ett utmärkt arbete för ett mer jämställt samhälle.

En tredje förklaring är att sedlighetsrotlarna inte tilldelas de verktyg de behöver i form av korrekt lagstiftning och riktlinjer för sitt arbete, samt dessutom inte tilldelas de resurser och den kunskap som är nödvändig.

Den fjärde förklaringen är att dagens ökade fattigdom p.g.a utslagning från de sociala trygghetssystemen i ökad utsträckning tvingar människor att sälja sina kroppar för att överhuvudtaget överleva.

Slutsatsen blir att Fredrik Reinfeldts omänskliga politik tvingar människor att sälja sig själva, och att alliansen för en prostitutionspolitik. Vilken hedervärd medborgare kan sjunka så lågt att de lägger sin röst på detta vid nästa års val?

Från det ena till det andra kan också bara konstateras att juryförfarandet i musikfestivalen skall avskaffas, för den här gången visade det sig att de hade kollektiv hjärnblödning. Tyvärr visade det sig senare att också svenska folket hade hjärnblödning i sitt röstande, samma hjärnblödning som vid förra valet? Den självklara vinnaren var såklart HEAT, vars låt "1000 miles" ni kan titta på längre ned i vänsterkolumnen! Trevlig vecka!

Medkänsla Socialism Rättvisa

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha så trött jag blir! Att du kan ha så starka åsikter om vad andra människor gör med sina kroppar eller vilka avtal som ingås av två samtyckande vuxna. I mina ögon är det helt förskräckligt att man kan hysa ett sådant agg mot den fria viljan att bestämma själv. Anledningen till att en sexsäljslag inte existerar är att både samhälle och makthavare inser absurditeten i att lagstifta om enskilda individers förfarande med sina egna kroppar. Det är inget att lagstifta om, lagar är tänkta att bidra till säkerheten i vårat samhälle och hindra folk från att skada varandra. Den löjliga moralisering som genomsyrar hela sexköpsdebatten är förlegad och trångsynt.
Du använder vackra ord som jämställdhet, ska det bara gälla åt "rätt" håll. Är inte de som delar din syn på handel och sex också berättigade till att leva som dom själva väljer utan att mötas av förakt och fördomar som att de är"objekt fria att utnyttjas av vem det må vara"? Jag blir arg och ledsen när jag läser ditt inlägg, för det är just yttranden som dessa som driver oss bort från en jämställd värld.

Medkänsla Socialism Rättvisa sa...

Det här är en riktigt intressant kommentar, det är bara synd att den är gjord anonymt. Provokativ och som gjord för att skapa debatt även om den inte ändrar min personliga syn på saken. Naturligtvis finns här olika grader av utnyttjande; allt från självbestämmande egenföretagare till människohandel, men jag tror att ytterst få är villiga att sälja sina kroppar frivilligt. Därför är prostitutionen i vårt land förhållandevis låg jämfört med i många andra länder, där fattigdom och/eller beroende resulterar i ökad sexhandel. Det är i detta perspektiv regeringens politik skall ses; ökad utslagning ger ökad prostitution!