Inläggen i denna blogg är medvetet provokativa, informativa och ibland också underhållande. Tankeväckande råsopar och en nagel i ögat. Partipolitiskt obunden.
Min personliga säkerhetsventil för att undgå att bli galen av världens dumheter. Kommentera gärna men håll Dig inom lagens och anständighetens råmärken!

lördag 19 december 2009

Befria Norrland från söderns pest!

Det grasserar en epidemi i Sverige och allra helst i de södra delarna. Även om svininfluensan härjar så är det inte den det här gäller utan moderatpesten, även kallad egoismsjukan alternativt den nyliberala farsoten.

Symptomen är svåra och några av de mer uttalade är självförhärligande, egocentrering och total oförmåga att känna medkänsla för andra och då särskilt svaga och utsatta människor. De smittade känner också en pervers glädje av att tillsammans mobba och trakassera värnlösa under ledning av en föga sympatisk och möjligen psykopatisk frontfigur.

Känner Du någon som har eller kanske Du själv har blivit drabbad? I sådant fall rekommenderar socialstyrelsen upprepade inympningar av medkänsla, solidaritet och omtanke. I särskilt svåra fall förespråkas en kraftig spark i baken riktning vänster. Alternativt kan man pröva att beröva den drabbade all egendom såväl materiell som immateriell så att patienten själv får känna hur det känns.

Kanske det är dags att dra gränsen vid Dalälven och befria Norrland från söderns pest? Här uppe har vi redan vaccinerat oss mot dylika åkommor.

God Jul!

Se gärna den utmärkta Julfilmen HÄR eller nere i vänsterspalten!

Medkänsla Socialism Rättvisa

Promotion: Politometern Intressant

1 kommentar:

Anonym sa...

Låter inte bra med den där sjukan...
Och jag som bor i dom södra delarna av landet...
Själv har jag INTE blivit drabbat av den och kommar nog inte att bli det...
Men jag hade gärna givit den vaccination till Jerker Swanstein du pratar om... Han har om någon har fått den där "alternativa" svin/swein influenzaen om någon har... Han skär och skär i den vård vi nu har kvar i skåne... Stänger ner akuten i Ängelholm så folk ska ta sig hela vägen till Hbg om dom har behov för hjälp.. Och när man är längst nere i samhället då har man inte alltid råd med att komma hela vägen dit på kvällstid, då tåg och bus inte alltid kör när man ska hem, och att ta på hotell efter bara för att man inte kan komma hem är ju också löjligt eller hur??? varför ta bort sjukresor också?? och ersätta det med ett krångligt system som gör att man först får "gratis" sjukresor efter att man har lagt ut över 2000kr själv?? ja där flög den sänkningen av skatten för dom fattigaste/sjukaste???

Vem ska vi kontakta för at Jerker får sin spruta och får ett hjärta tillbaka???

Mvh chris...