Inläggen i denna blogg är medvetet provokativa, informativa och ibland också underhållande. Tankeväckande råsopar och en nagel i ögat. Partipolitiskt obunden.
Min personliga säkerhetsventil för att undgå att bli galen av världens dumheter. Kommentera gärna men håll Dig inom lagens och anständighetens råmärken!

fredag 13 september 2013

En Ohållbar rovdjurspolitik!

Så är då mordmaskinen Lena Ek åter i farten i sina enträgna ansträngningar att mörda samtliga stora rovdjur i Sverige. Inte nog med att hon bär ansvar för att vi alla dagligen förgiftas av kemikalier, genom undermineringen av EUs kemikalielag som utmynnade i ett fiasko, nu är hon dessutom absolut beslutsam att förstöra svensk faunas balans och mångfald. Är Lena Ek världshistoriens sämsta miljöminister?

För er som missade dokumentären 'Förgiftad kompromiss' klicka HÄR och bli förskräckta.

Bästa Lena, du utgör ett utmärkt exempel på att människan, som den enda varelsen på denna planet, inte kan leva i fred och harmoni med naturen. Allt vad alla andra djur gör sker i harmoni med naturens kretslopp och allt vad människan gör sker i strid med naturens kretslopp. Det bästa för den här planeten vore sålunda att människan inte fanns och måhända vore det bästa för svensk miljöpolitik om du Lena Ek inte fanns?

Naturen och den här planeten är någonting helt fantastiskt Lena, ett mirakel oändligt mer underbart än vad människan någonsin lyckats skapa. Och vet du vad som är mest fantastiskt, Lena? Naturen klarar sig alldeles utmärkt utan oss! Om vi bara lämnar naturen ifred så fixar den själv all balans automatiskt. Därför behöver du inte bekymra dig om hur många vargar, björnar eller andra stora rovdjur det ska finnas Lena, det kommer att balansera sig självt efter hur mycket föda som finns tillgänglig.

Inrikta därför istället politiken på att ingen mänsklig verksamhet, vilken näring det vara må, inkräktar på naturens rätt. Ställ absoluta och ultimata krav vid tillståndsgivning, vare sig det gäller lantbruk, ren- eller fårskötsel, på utformning i harmoni och samklang med naturen. Inga lämpliga inhägnade områden - inget tillstånd. Kräv personligt ansvar för alla eventuella skador, utsläpp eller annan miljöförstöring och kräv att verksamheten står sin egen risk och för sina egna kostnader.

När du besöker naturen Lena, behandla den med respekt, vi är enbart gäster däruti så ta inte mer än vad som är nödvändigt vare sig det gäller jakt, fiske, bär eller svamp. Hur många björnar, vargar, lodjur, järvar och kungsörnar blir det nu, Lena, när naturen sköter sig självt? Det är den siffran jag vill att du presenterar nästa gång du visar dig i tv-rutan!

Jag gissar att det är betydligt fler än i ditt nuvarande förslag!

Medan vi väntar på att Lena räknar, låt oss skänka en slant till Naturskyddsföreningen och Svenska Rovdjursföreningen!

Medkänsla Socialism Rättvisa

Promotion: Politometern Intressant

Inga kommentarer: