Inläggen i denna blogg är medvetet provokativa, informativa och ibland också underhållande. Tankeväckande råsopar och en nagel i ögat. Partipolitiskt obunden.
Min personliga säkerhetsventil för att undgå att bli galen av världens dumheter. Kommentera gärna men håll Dig inom lagens och anständighetens råmärken!

onsdag 18 september 2013

Mupparnas vansinnespolitik fortsätter!

Är detta en hälsning? Den ser klart konstig ut!
Så fortsätter då mupparna vansinnes politiken i höstens budgetproposition utifrån sin vanliga argumentation baserad på falsarier, rena lögner och Fredriks fantasier.

Sanningen är att,

Inte ett enda jobb har skapats med hjälp av jobbskatteavdrag!

Jag har tidigare redogjort för ekonomie professor Howells med fleras diskvalificering av sådan politik, läs bl.a HÄR. Det enda som istället skapas är inkomstklyftor och ökad misär. Fredrik som aldrig tycks bli trött på att öka sin personliga förmögenhet på vanligt folks bekostnad, lyssnar som vanligt aldrig, han lever i sin egen värld.

Hallå, Fredrik, folk jobbar i den utsträckning de vill, kan och orkar. Så fort lönen täcker de nödvändiga och basala behoven gör sig andra drivkrafter gällande, t.ex intresse. Att så ensidigt tro på ett direkt samband mellan lön och arbete åsidosätter så många andra dimensioner av arbete som är lika viktiga. Fredrik, du skapar inte fler jobb genom högre lön, dessutom så är det inte de arbetslösas motivation det är fel på utan att det helt enkelt inte finns några jobb, mycket tack vare din politik.

En kraftfull fördelningspolitik ger däremot jobb!

Tidigare har jag också redogjort för att bidrag tvärt emot vad regeringen vill göra gällande, visst ger jobb, läs bl.a HÄR. Omfördelning av köpkraft stimulerar till konsumtion och skapandet av nya jobb, förutsatt att hela det ökade skatteuttaget går tillbaka som skattelättnader för låginkomsttagare.

Kom med något vettigt från mupp verkstaden för en gångs skull!

Medkänsla Socialism Rättvisa

Promotion: Politometern Intressant

Inga kommentarer: