Inläggen i denna blogg är medvetet provokativa, informativa och ibland också underhållande. Tankeväckande råsopar och en nagel i ögat. Partipolitiskt obunden.
Min personliga säkerhetsventil för att undgå att bli galen av världens dumheter. Kommentera gärna men håll Dig inom lagens och anständighetens råmärken!

måndag 8 december 2008

En skär/grön norrlandsturné

Norrland har haft besök av Mona Sahlin, Maria Wetterstrand och Peter Eriksson på en skär/grön turné. Sanningen är att norrland inte vill ha något att göra med en politik som är en blandning av en gris och en groda. Socialdemokraterna har sedan länge svikit sina ideal genom att sälja sig till kapitalet.

Socialdemokraterna kommer inte att ta bort det orättfärdiga jobbskatteavdraget. Man försvarar sig och försöker indoktrinera medborgarna om ett utgiftstak som inte får överskridas. Vi i norrland är klart medvetna om att detta är en illusion, varför inte övriga Sverige? Sanningen är att precis som inom all annan ekonomi bör utgifter och inkomster balansera. Alliansen balanserar sin budget genom lägre utgifter och lägre inkomster. Annorlunda uttryckt så har man våldtagit den svenska välfärden genom sänkta statsbidrag till kommunerna och nedskärningar för pensionärer, sjuka och arbetslösa för att dela ut pengarna till miljonärer och höginkomsttagare.

Byggherren Fredrik Lundberg har t.ex erhållit 39 miljoner i årlig skattesänkning, familjen Reinfeldt har erhållit över 220 000 i årlig skattesänkning medan städerskan Åsa Karlsson knappt har fått 100 kr mer per månad att leva av. Detta är den politik som också Socialdemokraterna står för eftersom man vägrar höja utgiftstaket. Det är inget som helst problem med att höja taket om man restaurerar skattepolitiken och återför de 70 miljarder som alliansen har skurit ned på inkomstsidan.

Kära Mona, Maria och Peter; det blir ingen skär/grön koalition, det kan Ni glömma. Vi vill inte ha Er Fjollträsksocialism uppblandad med slemmet från en groda. Vi tillåter inte det ultimata sveket mot socialismen och arbetarrörelsen, till och med Palme skulle vända sig i sin grav. Det är dags nu Mona, det är dags att tala separation, det är dags att låta budkaveln gå. Från hem till stuga kommer vi att slåss varje millimeter mot rådande orättvisa. Det finns bara ett trovärdigt alternativ inom svensk politik idag; Vänstern vet hur vanligt folk har det!

Medkänsla Socialism Rättvisa

Inga kommentarer: